Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Het eerste contact

Nadat een afspraak met u als klant tot stand is gekomen gaan we in een vrijblijvend oriënterend gesprek uw wensen omtrent een internetsite vertalen naar haalbare doelen. Samen kijken we naar uw specifieke situatie en komen we met een voorstel. Door middel van een intakeformulier worden de belangrijkste onderdelen vastgelegd. Op basis van het vrijblijvende gesprek schrijft Jesse Voet een op maat gemaakte offerte.

Productontwikkeling

Na goedkeuring en bevestiging van de opdracht wordt begonnen met de ontwikkeling van de website. De oplevering hiervan is op te delen in twee fasen, namelijk:

• Vormgeving
• Technische realisatie van de website

De vormgever maakt op basis van kernwoorden en huisstijl een concept vormgeving. Het voorlopige ontwerp wordt aan u voorgelegd ter beoordeling. U beoordeelt de website op de vormgeving. De website is dan nog niet functioneel. Deze fase wordt herhaald totdat u tevreden bent.

Met de technische realisatie van de website wordt begonnen wanneer de vormgeving door u is goedgekeurd. De programmeur krijgt nu de opdracht om te werken aan de back-end. Hoewel hiervoor een basis is ontwikkeld, komt hierbij mogelijk maatwerk kijken.

Oplevering

Na een uitgebreide testfase zal Jesse Voet de nieuwe internetsite aan u presenteren. U ontvangt gebruikersnamen en wachtwoorden om toegang te verkrijgen tot het onderhoudssysteem. Daarnaast zal de werking van het beheerdersgedeelte worden toegelicht. Zijn beide partijen tevreden, dan gaat het product online.


Service en onderhoud

Service en onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel. Staat uw internetsite online, dan kunt u rekenen op een gedegen ondersteuning van Jesse Voet. Op werkdagen zijn wij van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0613082407. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen door gebruik te maken van het online contactformulier.


Wat u van Jesse Voet mag verwachten:

• Helpdesk onderhoudssysteem
• Ondersteuning bij het vullen van de site
• Advisering over doorontwikkeling van de site
• Domeinnaam en e-mail instellingen
• Bug fix
• Advisering
• Google ranking

Werkwijze

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top