Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Jesse Voet biedt diverse mogelijkheden om producten te verkopen via uw website waarbij, indien gewenst, betaald kan worden met betaalsystemen als iDeal of PayPal.

Onderhoud

De webwinkel wordt gebouwd in een Content Management Systeem (CMS), waarmee u zonder uitgebreide technische kennis productinformatie en foto’s kunt toevoegen en wijzigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het CMS. In het CMS kunt u uw producten beheren, het uiterlijk van de webwinkel aanpassen, pagina's vullen, voorraden instellen, verzendkosten instellen en nog veel meer. U kunt dit ook uitbesteden aan ons.

Wij kunnen een webwinkel voor u klaarzetten of inrichten en bieden u onder andere persoonlijke begleiding en advies over betaalsystemen, teksten, vindbaarheid en product import.

Webwinkel

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top