Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaliseren van de site voor zoekmachines. In de praktijk zal dit meestal Google zijn, gezien dit de meest gebruikte zoekmachine is.

Om de website goed in te richten voor Google moeten een aantal zaken ingericht worden zodat Google de site zal begrijpen. Hoe beter Google uw website begrijpt, hoe meer zij uw website kan tonen in haar zoekresultaten wanneer iemand zoekt op de inhoud van uw teksten. Jesse Voet kan helpen met de zoekmachine optimalisatie.

Uw website optimaliseren voor zoekmachines

Teksten schrijven

Google herkent woorden en zinnen in teksten. Daarom is het belangrijk om de woorden waarop je gevonden wilt worden regelmatig terug te laten keren in de teksten. Deze  dienen per pagina en dus per onderwerp van je website bepaald te worden. Laat deze steekwoorden ongeveer 7% van je tekst in beslag nemen. Steekwoorden krijgen meerwaarde als ze worden geplaatst in:
• Koppen (h1, h2, h3);
• Aan het begin van alinea's;
• Aan het begin van zinnen;
• In een hyperlink.

Structuur

Google heeft net als een bezoeker behoefte aan een duidelijke structuur. Een website kan daarom beschouwd worden als een boek, met hoofdstukken, overzichtelijk gemaakt in een inhoudsopgave.

Bezoekers kunnen niet het hele internet lezen, dus het is belangrijk om een bezoeker snel naar de juiste pagina's te leiden.
Voordat Google uw website kan tonen in haar zoekresultaten dient zij te weten waar bepaalde informatie terug te vinden is. Om uw website structureel op te bouwen zorgen wij voor een goede pagina-opbouw en een sitemap. Om de sitemap kenbaar te maken aan Google maken we gebruik van Google webmastertools.

Linkbuilding

Google indexeert de pagina’s op basis van de inhoud en waarde. Een belangrijke indicator van de waarde van de inhoud op een website wordt bepaald door de hoeveelheid hyperlinks naar de website vanaf andere websites (linkbuilding). Het is daarom van belang om gelinkt te worden op veel (belangrijke) webpagina’s. We denken hierbij aan lokale sites, leverancierspagina’s, startpagina en vergelijkbare sites. Bovendien kan dit u veel bezoekers opleveren.

Metatags

Metatags zijn heel belangrijk bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Deze herkennen hierdoor onder andere de titel, onderwerp, steekwoorden, en de opdracht om wel of niet te indexeren. Deze metatags helpen er alles bij  om de vindbaarheid van uw website te vergroten.

Google Robots

Google biedt de mogelijkheid om de zoekrobots die de website indexeren te sturen. Dit zogenaamde crawlen is te stellen en te monitoren zodat te zien is waar de zoekrobots tegen foutmeldingen aanlopen.

Zoekmachine optimalisatie en de klant

Zoekmachine optimalisatie is een proces waarbij, in nauwe samenwerking met de klant, een route word bepaald en deze tot uitvoering wordt gebracht. Wij kunnen u hierin ruimschoots van informatie voorzien.

Diensten

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top