Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Gebruikersgemak

Het ontwerp is het eerste dat bezoekers zien als zij uw website bezoeken. Een Bezoeker bepaalt in de eerste seconden van zijn bezoek of hij de website goedkeurt of afkeurt. Om de aandacht van een bezoeker op een posieve manier te trekken is het belangrijk om zowel een technisch als visueel goede website te hebben.

Om dit te verkrijgen houden wij rekening met zowel het ontwerp als de codering van de website.

Ontwerp

Bij het ontwerp is het belangrijk om na te gaan wat uw doelgroep is en wat voor wensen en/of eisen uw doelgroep heeft. Het gaat er om dat de bezoeker goed met de website om kan gaan. Wat u als eigenaar of wat wij als vormgevers van de website vinden is daarbij minder van belang. In het ontwerp bepalen wij samen welke ‘knop’ waar komt en welke functionaliteiten op welke pagina zichtbaar zijn. Zodra wij akkoord krijgen over het ontwerp gaan we verder met de volgende stap, het omzetten van het ontwerp naar HTML en CSS.


Codering

De basis van een website bestaat uit HTML en CSS code. Dit is een universele computertaal die, correct toegepast dient te worden om goed door internetbrowsers te worden begrepen. Deze code speelt een belangrijke rol voor het optimaliseren van uw website in Google. Wij zorgen ervoor dat de code juist is opgebouwd en dat deze voldoet aan de standaarden van het W3C (World Wide Web Consortium). Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van uw website.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw website voor te bereiden op de toekomst en om de gebruiksvriendelijkheid van uw website te vergroten. Zo schuwen wij het gebruik van CSS3 niet. Dit is de nieuwste versie voor het stijlen van een website. Met behulp van jQuery kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van uw website vergroten of mooie gadgets inbouwen. U kunt hierbij denken aan:

  • Uitklapbare menu's;
  • Roterende banners
  • Bewegende elementen op uw website.


Meer weten over webdesign? Neem dan ook eens een kijkje in ons portfolio of neem contact op voor een kennismaking.

Diensten

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top