Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Meer bezoekers op uw website? Bent u al op social media te vinden? Uw sociale netwerk in combinatie met een goede website zorgt voor een transparante uitstraling op het internet. Door ieder kanaal op de juiste manier in te zetten, kan het maximale voordeel worden behaald.

Facebook

Facebook biedt de mogelijkheid om een bedrijvenpagina aan te maken. Dit is de ideale plek voor uw bedrijf om een grote groep mensen in één keer te bereiken. Het voordeel van sociale media is dat het vaak werkt met connecties. Als deze connecties jouw bedrijvenpagina delen zijn er al gauw 200 mensen die je pagina te zien krijgen. Als deze mensen het daarna weer delen kom je al op 40.000 mensen.

Tevens is Facebook uitermate geschikt om contact met uw klanten te houden. Mensen zijn niet meer huiverig om in te tekenen voor een nieuwsbrief, en als ze dat wel doen dan moeten ze daarnaast ook de nieuwsbrief openen en lezen. E-mailmarketing heeft dus niet altijd veel effect. Op Facebook daarentegen, zult u bepaald publiek wel bereiken.

Twitter

Twitter wordt naast privé en persoonlijk gebruik ook ingezet door bedrijven. Hiervoor is geen speciale bedrijvenpagina nodig maar het is wel handig om uw privé account en bedrijfsaccount gescheiden te houden. U kunt Twitter inzetten voor bijvoorbeeld het werven van nieuwe werknemers, het verspreiden of versterken van uw reclame campagnes of het aanbevelen van aanbiedingen.

YouTube

Google heeft op de zoekmachine markt in Nederland een marktaandeel van 95%. De trend is echter dat zoekmachines steeds minder gebruikt worden. Een groot deel van het publiek ruilt Google in voor YouTube. Het bekijken van video's wordt als veel makkelijker en praktischer ervaren dan het lezen van tekst. Je hoeft immers geen lappen met teksten te lezen. Het openen van een YouTube kanaal kan voor een bedrijf dan ook zeer interessant zijn. De video's die op YouTube worden gehost kunnen vervolgens ook gepresenteerd worden op de eigen site. Jesse Voet beschikt over opnameapparatuur en kan in samenwerking met u bedrijfsvideo's realiseren, waarmee u uw publiek kunt bereiken.

Combineren van social media

De kracht van social media ligt in het combineren er van. Ga dus niet alleen aan de slag op Twitter, maar gebruik meerdere kanalen tegelijk. Zo bereikt u het grootste publiek. Noem ook altijd uw website of webwinkel op uw social media account of pagina. De website is immers vaak het verkoopkanaal van een bedrijf.

Diensten

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top