Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Internet marketing gaat om alle internetuitingen van uw bedrijf. Hieronder valt de website, e-mailactiviteiten, social media, vindbaarheid, SEO en online reclame campagnes (Google Adwords).

Google Adwords

Naast de gratis vermelding in Google, is Google Adwords een zeer effectieve manier om direct meer potentiële klanten naar uw website te krijgen.

Met Google Adwords is het mogelijk om tegen betaling boven de normale zoekresultaten een advertentie te plaatsen. De betaling gaat per keer dat een bezoeker er op klikt. (pay-per-click-systeem). Als u gelijk bezoekers naar de site wilt en u wilt hier voor betalen (hoeveel, dat bepaalt u zelf!), dan is Google Adwords zeker een optie.

Google Adwords vereist wel enige kennis. Zo moet u goed weten op welke woorden u gevonden wilt worden (zoekwoorden) en of dit in verhouding staat met de kosten die u voor het zoekwoord wilt betalen. Daarnaast is het van belang om te weten waar de doelgroep van het bedrijf zich bevind zodat er gericht wordt geadverteerd.

Jesse Voet kan u hierin adviseren, maar ook kunnen wij een campagne voor u opzetten en deze afstemmen op de inhoud van uw website.

Zoekwoorden

Om de kans te vergroten dat een bezoeker uw website vind is moet u goed weten met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. En deze correct toepassen als keyword, tag of hashtag.

Jesse Voet kan u adviseren met het bepalen van de juiste keuze voor de zoekwoorden.

Google analytics

Meten is weten. Dat geldt zeker op internet. Met Google Analytics is het mogelijk om trends ontdekken en inzicht te krijgen in uw bezoeker. Door het gedrag van de bezoekers te analyseren kan er bekeken worden welke inhoud interessant bevonden wordt en welke juist minder interessant. Naast deze mogelijkheid geeft Google Analytics nog veel meer inzicht over het gedrag van de bezoekers op uw website.

Aan hand van de verkregen informatie kunt u de inhoud aanpassen, en zo meer bezoekers naar uw website trekken.

Diensten

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top