Webdesign

Het eerste wat uw bezoekers opvalt als zij uw website bezoeken is het ontwerp. Een bezoeker bepaalt.. Lees verder..

Webwinkel

Jesse Voet biedt een tal van mogelijkheden om uw website zó in te richten dat u producten kunt verkopen.. Lees Verder..

Social Media

Wilt u meer bezoekers op uw website? Zorg er dan voor dat u sociaal ook te vinden bent. Uw sociale netwerk.. Lees Verder..

Training

1-op-1 trainingen en workshops om te leren omgaan met verschillende CMS-Systemen.. Lees Verder..

Creativiteit & Advies

Jesse Voet is gericht op het leveren van oplossingen, strategieën en producten die bij uw organisatie passen.. Lees Verder..

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor Search Engine Optimization. Dit betekent het optimaal.. Lees Verder..

Management Systeem

Een internetsite moet bij de bezoeker interesse wekken om verder te willen lezen. Niet alleen de vormgeving.. Lees Verder..

Internet Marketing

Internet MarketingInternet marketing is meer dan alleen maar rekening houden met de inhoud van de website.. Lees Verder..

Een website moet interesse wekken om te beginnen met lezen en te blijven lezen. Uitstraling en inhoud moeten daarom passen bij de uitstraling van uw bedrijf, en de verwachtingen van uw doelgroep. De bezoeker wil actuele informatie vinden. Het is daarom van belang dat u uw website regelmatig voorziet van actuele informatie om de bezoeker te blijven interesseren.

Een CMS systeem

Wie kan uw website beter voorzien van actuele teksten over uw bedrijf dan Uzelf?
Met behulp van een CMS systeem is geen kennis nodig van codetaal. U als professional, maar wellicht een leek op computergebied, kunt met een CMS systeem eenvoudig en op professionele wijze uw website voorzien van de meest actuele teksten en foto’s. Hiermee zullen bezoekers geboeid blijven en geeft u hen de reden om regelmatig terug te keren naar uw internetsite.

Door middel van een inlogpagina, waar u een gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen, krijgt u toegang tot het CMS van uw website. Omdat elk bedrijf verschillend is en een grote diversiteit kent van producten blijft het maatwerk. Afhankelijk van uw product- of dienstenaanbod en hoe u deze wilt presenteren wordt het CMS ingericht. Laat u informeren over de mogelijkheden van het onderhoudssysteem van Jesse Voet.

De mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van de website bieden wij enkele verschillende CMS systemen. Met het CMS systeem kunt u bijvoorbeeld een webwinkel inrichten of eenvoudig de pagina’s van uw website bewerken in een editor. Hierdoor is kennis van programmeertaal niet vereist. U kunt met een CMS systeem zelf de inhoud van uw pagina’s bepalen zonder afhankelijk te hoeven zijn van een programmeur.

De CMS systemen kunnen worden uitgebreid met:
• Nieuwsberichten
• Agendasysteem
• Fotogalerie
• Videotheek (YouTube)
• Documenten bibliotheek
• Formulieren generator
• Producten catalogus
• Projectinformatie systeem
• Navigatie beheer
• Meldingen systeem

Neem (vrijblijvend) contact op met Jesse Voet voor meer informatie en een onafhankelijk advies.

Diensten

Contact ons

(+31)0613082407
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Azaleastraat 20
1783 HH Den Helder

Back to Top